14 juni 2016

Good lunch !

Ännu ett konsument och produktinfo-blogginlägg.

Äter lite nyttig, ekologisk och närodlat lunch. Jag tittar på hur närproducerat det är och delar ut 1-4 placering.


1. plats:
- Krassen har vi odlat här hemma på fönsterbrädan.
2.plats:
-Majonäsen tillverkades av Kavli i Älvsjö.
3. plats:
- Äggen är ekologiska, kravmärkta och från Kågeröd i skåne.
4.plats:
- Laxen är ju från ett närliggande grannland men ompackad i Falkenberg.

Äggen var förresten märkta med  "bäst före 15 maj" så undrar hur goda de var 14 maj, för de var faktiskt jättegoda i dag den 14 juni också.
(Basilikabladen har okänt ursprung, förutom Coop forum.)

Grattis och tack säger vi till alla producenter och konsumenter.
...och "Keep on eating it" som vi människor brukar säga!

Länkar om ägg:
Eko ägg
Svenska Ägg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar